joi, 3 ianuarie 2013

Voalete mireasa


Voaletele de mireasa mi s-au parut intotdeauna chic. Doar ca, atunci cand am avut eu nunta, nu am gasit nicaieri in Romania. Bineinteles, intre timp lucrurile s-au schimbat, si mi-am dorit foarte mult sa vin in ajutorul viitoarelor mirese, care prin taria caracterului lor, sa doreasca sa poarte aceste minunatii :). Si de aceea, am creeat mai multe modele, cu sau fara accesorii suplimentare, cu brose Swarovski, sau cu pene, sau cu diverse flori. Pentru ca in ziua de azi, preferintele in privinta culorii rochiei de mireasa sunt egale: atat ivore cat si alb, trebuie sa stiti ca voaleta poate fi realizata conform preferintelor voastre, atat din punct de vedere al dimensiunii, cat si al culorilor (alb, ivoire sau negru - culori disponibile pentru voalete, si aproape orice alte culori dorite pentru accesoriile voaletelor: flori, pene, perle, cristale). O voaleta iti poate da un are misterios si indraznet in acelasi timp, nemaivorbind de eleganta pe care ti-o confera. Codurile pentru fiecare model le gasiti si pe site-ul nostru: adorabil.ro
Comanda: info@adorabil.ro  sau  0743 190 830



Voaletele sunt …ceva chic pentru o mireasă care se doreste ... unică!



Oferind o notă unică și sofisticată, voalete sunt foarte la modă atât pentru o mireasă care dorește să aibă un look modern cât și pentru cele care doresc să fie vintage și să aibă un eveniment în stilul anilor 20.


  Piesa cea mai draga mie :), este aceasta palarie pentru mirese, dar  o palarie mai deosebita, care permite coafurii sa se evidentieze, fiind atasata o dantela si cateva floricele din perle Swarovski.






Bineînțeles că o mireasă cu voaletă nu poate trece neobservată … deoarece cu un machiaj perfect și o coafură pe măsură … evocă acel sentiment de glamour vechi hollywoodian. Voaletele sunt excelente pentru miresele care nu doresc să poarte un voal tradițional, pentru cele care iubesc aspectele vintage, sau cele care doresc un al doilea accesoriu, pentru receptie. Un avantaj, este faptul că o voaletă poate fi purtată pe tot parcursul zilei, însă și noaptea, fără a incomoda asemenea unui voal.


 Se potrivesc atât mireselor cu părul scurt cât și celor cu părul lung, iar în prezent, din ce în ce mai multe mirese, le aleg pentru a-și completa ținuta din ziua nunții pentru că se potrivesc perfect cu orice, îndeosebi cu rochițele “în linia A” sau cele “sirenă”.


Voaleta cea mai draga mie, este cea din imaginea de mai jos si este chiar un accesoriu de par inedit, nu-i asa?

Voaletele pot avea diferite lungimi:  deasupra ochilor, pot acoperi unul sau ambii ochi, până la nas sau bărbie, să fie pe diagonală sau să acopere toată fața – este strict o chestiune de alegere și se pot accesoriza cu flori, pene sau chiar cristale.


Da, da, da, stiu :), asta nu e voaleta, dar am vrut sa o includ in aceasta categorie, fiindca dantela asta, care ar completa rochia de mireasa, se potriveste perfect pentru o mireasa sensibila si foarte finuta. Bineinteles se potriveste frumos si sub o voaleta, mai adauga putin la nota de mister :). Adorabila!



Inca ceva chic, voaleta poate fi mai mica sau mai mare, sa acopere doar jumate de fata, toata fata sau doar ochii. Floarea este realizata din material textil lucios.


Fără îndoială, cu toată această versatilitate, o voaletă este o opțiune potrivită oricărei mirese cu o atitudine fresh, chic și cu personalitate puternică. Voalete sunt totodată clasice dar și atemporale.


Iata inca ceva ce s-ar potrivi simpla sau sub o voaleta... Este realizata din cristale Swarovski, si se poate prinde cu ajutorul unor agrafe. 




Accesoriile de mai jos, sunt realizate tot cu cristale Swarovski, si puteti alege chiar voi culoarea acestora. Mini - voaleta arata bine oriunde ati dori sa o puneti, fata, lateral sau chiar spate.





Acum ceva mai vintage, realizata astfel incat sa se poate pune lateral.



O voaleta tare draga mie, tocmai pentru ca iese din tipare. Este foarte chic si are si cristale Swarovski, in culorile dorite de voi. In modelul atasat, sunt culorile crem si maro. De mentionat este faptul ca daca doriti, sa veniti personal sa le incercati, ne gasiti in Oradea - judet Bihor, si cu o programare telefonica inainte, putem sa ne intalnim si sa gandim accesoriul de par care sa va reprezinte cel mai bine din punct de vedere al personalitatii voastre.



Alt accesoriu de par inedit, este format din pene si o brosa din cristale Swarovski. Este bine de stiut, ca toate produsele noastre le puteti gasi si pe site-ul breslo, Comunitatea Artizanilor Handmade din Romania.  


O voaleta simpla si eleganta. 


Alta voaleta de mireasa deosebita.



Accesoriul de par urmator este o combinatie intre voal plasa si dantela.


Simpla si cu o floare realizata manual, cu perlute Swarovski si pene.


Voaleta de mai jos se poarta intr-o parte si are un accesoriu handmade - o floare - .


Voaleta realizata din voal plasa, pene, brosa din cristale Swarovski.


Și pentru că este nunta ta … poartă ceea ce te face să te simți frumoasă… cum zicea și Coco Chanel: “Dress shabbily and they remember the dress; dress impeccably and they remember the woman.”
Amalia Lacatos – www.adorabil.ro
Comanda: info@adorabil.ro  sau  0743 190 830

0 comments:

Trimiteți un comentariu

adorabil.ro. Un produs Blogger.

Popular Posts